Faciliteter i området

Skt. Kjelds Kvarter er et roligt men hyggeligt område afgrænset af Østerbrogade, Jagtvej, Lyngbyvejen samt jernbanen mod nord. Her bor 40.000 mennesker primært familier med børn, ældre og singler.

Lige udenfor Borggården mod Musholmgade har vi vores “egen” småbørns legeplads samt et meget velbesøgt boldbur til basketbold og fodbold.

Inden for særdeles overkommelig afstand findes rekreative faciliteter så som fitness, fodboldbaner, Fælledparken og den nyetablerede ’Franske Plads’ med petanque, basketball og en meget fornem legeplads til de små.
Tåsinge Plads er nyetableret klimaplads der byder på cafe og et rekreativt område.
Desuden er Kildevældsparken med sin sø og bemandede legeplads også et hyggeligt sted at besøge.

Indkøb klares nemt med et stort udvalg af supermarkeder inden for kort gåafstand, og desuden nås både Østerfælled Torv og Østerbrogades mange hyggelige butikker på 5-10 minutters gang.

Om aftenen er det værd at notere sig de mange kulturelle faciliteter på Østerbro såsom f.eks. Østre Gasværk Teater, barer, pubber og cafeer til enhver stemning, specielt Bopa Plads er hyggelig på en sommeraften og så er der selvfølgelig Parken tæt på med alle de vigtige fodboldlandskampe og store koncerter og arrangementer.